Conatum Brancherapport

Een eigen bedrijf starten? Een bedrijf overnemen? Een nieuwe vestiging beginnen? Dan gaat u goed voorbereid aan de slag. Een vestigingslocatieonderzoek is duur. Zelf doen kost veel tijd. En dan nog. Algemene informatie over uw branche is nog wel te vinden, maar niet voor de regio die u op het oog heeft. En hoe weet u welke informatie een betrouwbaar beeld geeft? U als (toekomstig) ondernemer kunt niet zonder actuele en specifieke informatie over uw branches en uw klanten.

Conatum Bedrijfsadvies B.V. biedt u de helpende hand. Zij zijn in staat voor u een gedetailleerd brancherapport te vervaardigen dat specifiek op uw bedrijf en uw regio is toegesneden en gericht is op de actuele situatie voor u als ondernemer, gebaseerd op de beste bronnen en voorzien van het EIM keurmerk. Het Brancherapport is voor ondernemers die zich richten op de lokale markt.

Het Brancherapport kent 4 thema's, t.w.: Sector & Branche, Vestigingsgebied, Concurrenten en Klanten in het verzorgingsgebied. En bijna 40 indicatoren. De indicatoren worden voorzien van een duidelijke uitleg en een waardering, van zeer negatief tot zeer positief. Waarderingen worden overzichtelijk weergegeven in kleur, grafiek en getal. In de samenvatting ziet u in één oogopslag hoe groot de kans op succes voor uw onderneming is op basis van de gebruikte gegevens. Daarnaast geeft het Brancherapport veel inzicht in het groeipotentieel van uw bedrijf.

Het Brancherapport is eveneens een uitstekend hulpmiddel bij de bepaling of een voorgenomen investering verantwoord is en zo ja voor het verkrijgen van een bedrijfsmatige financiering. Voor een financieringsaanvraag heeft u een solide ondernemingsplan nodig. Misschien richt u zich op een specifieke doelgroep, of op een gat in de markt. Uw inzet en visie zijn de belangrijkste succesfactoren voor uw bedrijf. Conatum Bedrijfsadvies vult het Brancherapport aan met een uitgebreide SWOT-analyse, bedrijfsanalyse, financiële analyse en financiële prognose. De uitkomst hiervan een is gedegen kredietadviesrapport dat u helpt bij uw besluitvorming en dat door u of door ons bij uw huisbankier dan wel andere financiële instellingen aangeboden kan worden.

De kosten voor het vervaardigen van een Brancherapport bedragen € 395,- exclusief BTW en de kosten voor een Brancherapport in combinatie met een kredietadviesrapport bedragen € 950,- exclusief BTW.