Privacy

Zakenkrediet is een onderdeel van Conatum bedrijfsadvies en zet net die stap extra voor ondernemers als het om zakelijke financieringen / bedrijfsfinancieringen gaat.

Dit bereiken we door ons meer te verdiepen in de ideeën en het reilen en zeilen bij onze cliënten. Maar net als iedere andere intermediair op het gebied van bedrijfsfinancieringen hebben we ook te maken met de geldende wetten en regels.

Indien u uw informatie achter laat op onze website, stelt u Zakenkrediet in staat om persoonlijke gegevens over u te verzamelen en zullen we met de grootste zorgvuldigheid met uw gegevens omgaan.  Indien u uiteindelijk besluit om met ons in zee te gaan gebruiken wij uw gegevens voor de uitvoering voor verschillende overeenkomsten die we met u kunnen aangaan. Wij zullen uw gegevens echter onder geen beding aan derden ter beschikking stellen, tenzij de hierna genoemde uitzonderingen van toepassing zullen zijn.

Verder verzamelen en analyseren wij informatie die verbonden is aan het gebruik van deze website, zoals het aantal hits, de bezochte pagina's, het browsertype, IP-adressen, welke de meest gevraagde pagina is, welke de vorige of de volgende bezochte site is en de duur van het bezoek. Deze gegevens gebruiken we om onze website te verbeteren met als doel de inrichting van de website te optimaliseren.

Ons privacy statement is niet van toepassing op de websites van derden die d.m.v. links met onze website zijn verbonden. Wij aanvaren geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot de wijze waarop deze derden omgaan met persoonsgegevens.  Daarom adviseren wij u om altijd op de hoogte te zijn van het privacybeleid op deze websites.

Zakenkrediet heeft het recht om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. We adviseren u dan ook dit Privacy Statement regelmatig te lezen.