Van harte welkom bij ZakenKrediet.nl

Aangezien u op deze webpagina bent binnengekomen herkent u zich vast in enkele van de volgende situaties:

U heeft advies nodig van een onafhankelijke partij op het gebied van bedrijfsfinancieringen.

U heeft geprobeerd geld te lenen bij uw bank voor uw bedrijf. Zij willen/kunnen u echter geen bedrijfskrediet verstrekken op basis van uw plannen.

U vraagt zich af wat de toevoegde waarde is van een onafhankelijke intermediair op het gebied van kredieten en leningen voor bedrijven?

Hoe dan ook veel bedrijven worstelen met het verkrijgen van een (juiste) financiering. De dienstverlening van de bankiers laat soms te wensen over. Dit heeft een tweetal oorzaken. Tegenwoordig is er een te kort aan ervaren accountmanagers bij de banken, daarnaast is er een scherpe prijsdruk ontstaan dat heeft de banken ertoe aangezet om haar processen te stroomlijnen. Dit heeft tot gevolg dat veel financieringsaanvragen (te) snel moeten worden afgewerkt en er nog weinig tijd overschiet om een klant juist te adviseren.

Start hier uw wel geslaagde aanvraag voor een bedrijfsfinanciering


Wie zijn we
Zakenkrediet is een onafhankelijke intermediair op het gebied van bedrijfsfinancieringen en zakelijke kredieten. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om financieringsaanvragen te onderbouwen zoals banken dat graag willen zien. Onze intermediairs weten banken te bewegen om zaken met u te blijven doen, mits ze natuurlijk een goede indruk hebben van uw plannen en uw bedrijf. Lees meer:

Doe een quick scan Regel nu uw financiering Neem contact met ons op


Door hun jarenlange ervaring in de sector spreken de adviseurs van zakenkrediet de taal van de banken. We weten welke informatie nodig is om een bank snel en goed een beoordeling te laten maken van uw financieringsaanvraag. Zakenkrediet opereert dan ook onafhankelijk van de geldverstrekkers op de zakelijke markt. Neem nu contact met ons op voor uw zakelijke financiering.